StepaNova, stambeno-poslovni objekat smešten u jednoj od najstarijih opština prestonice, dočekuje nove komšije Voždovca u okviru 17 stambenih jedinica i dva poslovna ateljea, raspoređenih na šest etaža. Na svakom spratu nalaze se dva dvosobna i jedan trosoban stan, a na poslednjem spratu smešten je penthouse sa pripadajućom terasom koji pruža privatnost, kao i izvanredan ugođaj. U okviru dve podzemne etaže nalazi se garaža sa 22 parking mesta.

Uz moderan arhitektonski izraz i savremene građevinske materijale, StepaNova nudi prostrane stambene jedinice, osmišljene na način koji će vam obezbediti kvalitetan i komforan dom.

Velike staklene površine omogućavaju prodor prirodne svetlosti i doprinose udobnosti. Svi stanovi izgrađeni su imajući u vidu maksimalnu funkcionalnost, što znači da se vodilo računa o optimalnom odnosu kvadrature i broju spavaćih soba.

INVESTITOR

Zakažite sastanak

Stepa NovaStambeno-poslovni objekat sa 17 stambenih jedinica, dva poslovna ateljea, lokalom i garažom, koji dobro poznati kraj obogaćuje brojnim mogućnostima za novi početak i moderan život.